Villsvinjakt i Kroatia

Reiseperiode:
1. Desember – 15. Januar

Hvor:
Novska (45 min fra Zagreb flyplass)

Kroatia er kanskje mest kjent for sine solfylte strender og turkisblå hav, men det lille landet øst for Italia er mye mer enn som så! Under vintersesongen ankommer jegere fra alle verdens kanter nord-Kroatia for å oppleve fantastiske jaktområdet.

Landet er kjent for sin store populasjon av villsvin, og med det kommer også fantastiske jaktterreng. I et helt åpent og flatt område på over 4000 hektar får du den ultimate jaktopplevelsen og adrenalinkicket du er ute etter! På en standard jaktdag her skytes det mellom 20-30 villsvin, med gode sjanser for enda høyere tall, avhengig av både været og ferdigheter.

Det er ingen restriksjoner på størrelse eller antall skutt dyr mens man jakter, så her gjelder det å være så klar som mulig. Hver jaktsesong utleveres dette område et bra antall medaljer, både gull, sølv, og bronse.

Varigheten på turen er fire dager, med to fulle jaktdager.

Overnatting:
Reisende bor kun 10 minutter unna jaktområdet, i et mindre motel med moderne rom og flott gjestfrihet.

1

Dag 1

Gruppen ankommer Kroatia, og blir hentet på flyplassen. Middag blir servert på hotellet ved jaktområdet. I løpet av dagen er det også et møte hvor regler og info blir gjennomgått.

2

Dag 2

Etter frokost er det tid for første fulle jaktdag.  Det er ingen restriksjoner på størrelse eller antall skutt dyr mens man jakter i dette åpne jaktområdet!

Det blir totalt tre driv hver dag, med lunch underveis. På kvelden returnerer gruppen tilbake til hotellet hvor middag er servert.

3

Dag 3

Andre fulle jaktdag. Lignende program som dagen i forveien. Trofeer er inkludert i prisen og vil bli utlevert på slutten av dagen.

4

Dag 4

Hjemreise. Frokost og transport til flyplass er inkludert i prisen.

Inkludert i prisen:
– Transport til og fra flyplassen
– Alle overnattinger
– Alle måltider (lunch på jaktområdet)
– To komplette jaktdager
– Transport til og fra jaktområdet.
– Ingen jaktrestriksjoner
– Trofeer
– Guide

Ikke inkludert i prisen:
– Kroatisk jaktlisens (60 euro for 1 år – obligatorisk)
– Drikke
– Tips

PS: Alle jegere må ha med egen oransje vest eller hatt. Regler vil bli nøye gjennomgått og forklart kvelden i forveien.

For grupper på minimum 15 personer:
Pris per person: 11 699,- NOK